Presisjon

I HivNorges årsmelding for 2009 har HivNorge referert til hendelser som har funnet sted i løpet av året, som har hatt tilknytning til hiv. Dette er også hendelser utover dem HivNorge selv har initiert.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter:

labelEmner:

Vi ser at vi burde vært tydeligere på å understreke at HivNorge ikke har hatt del i enkelte av arrangementene, og det har ikke vært HivNorges intensjon å påta seg æren for andres arrangementer.

HivNorge ønsker spesielt å understreke at kunstutstillingen som fant sted i regjerningsbygget i mars 2009, ble arrangert av Skeive Kunstnere. HivNorge var ikke en del av dette arrangementet.

Les også

schedule13.05.2024

→ Per Miljeteig tildeles Kongens fortjenstmedalje  

Mandag 13. mai ble aktivist og tidligere styreleder i HivNorge, Per Miljeteig tildelt Kongens fortjenestmedalje. Statsforvalter Valgerd Svarstad Haugland var til stede på seremonien på Håndverkeren i Oslo for å overrekke medaljen.

schedule08.05.2024

→ HivNorge søker ny rådgiver

Vi søker nå etter en rådgiver i 100% stilling til å bli en del av laget. I dag er vi 7 personer som jobber både selvstendig og i team, vi har en flat struktur der alle ansatte rapporterer direkte til generalsekretær. Vi lover spennende utfordringer og muligheten til å gjøre en forskjell.