HivNorge på Facebook

HivNorge debuterer på det populære sosiale mediet Facebook. – Dette er et ledd i vår strategi om å gjøre informasjon lettere tilgjengelig blant befolkningen, sier generalsekretær i HivNorge, Evy-Aina Røe.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter: Av Bente Bendiksen

labelEmner:

Sosiale medier, som Facebook, er blitt en viktig sosial arena i dagens samfunn. Her holder man kontakt med venner, man bygger nettverk og det er også blitt en viktig arena for å nå ut med informasjon til et bredere publikum. Svært mange benytter seg av Facebook, både unge som eldre. Dette er derfor en viktig arena for HivNorge å være aktive på.

– Vi har besluttet å benytte populære sosiale medier som et ledd i vår strategi for synliggjøring av organisasjonen og våre budskap. Vi tror det vil bidra til økt nærhet for mottakerne til temaet, samt gjør informasjon lettere tilgjengelig blant befolkningen, sier Evy-Aina.

HivNorges Facebook-side

Les også

schedule13.05.2024

→ Per Miljeteig tildeles Kongens fortjenstmedalje  

Mandag 13. mai ble aktivist og tidligere styreleder i HivNorge, Per Miljeteig tildelt Kongens fortjenestmedalje. Statsforvalter Valgerd Svarstad Haugland var til stede på seremonien på Håndverkeren i Oslo for å overrekke medaljen.

schedule08.05.2024

→ HivNorge søker ny rådgiver

Vi søker nå etter en rådgiver i 100% stilling til å bli en del av laget. I dag er vi 7 personer som jobber både selvstendig og i team, vi har en flat struktur der alle ansatte rapporterer direkte til generalsekretær. Vi lover spennende utfordringer og muligheten til å gjøre en forskjell.