Endringer i konsultasjoner ved Ullevål

På grunn av bemanningsproblemer ved infeksjonsmedisinsk poliklinikk ved Oslo universitetssykehus Ullevål, forårsaket av kronapandemien, vil konsultasjonene gjennom romjulen foregå via telefon. Alle blodprøver skal tas som vanlig.

scheduleOppdatert: 23.12.2021

createForfatter: Bente Bendiksen

labelEmner:

Amharisk: በ ኡለቮል (Ullevål) ውስጥ የምክክር ላይ ለውጦች
Arabisk: التغيرات الجاريه في أوليفول:
Engelsk: Changes in consultations at Ullevål
Polsk: Zmiany dotyczące konsultacji w Ullevål
Russisk: Изменения проведения консультаций больницы Уллевол
Somali: Isbeddellada la kulanka dhakhtarka (konsultasjoner) ee Isbitaalka Ullevål
Spansk: Cambios en consultas en Ullevål
Thai: การเปลี่ยนแปลงวิธีการรักษาทางการแพทย์ที่ อุลเล่อโวล (Ullevål)
Tigrinja: ኣብ ሆስፒታል ኦስሎ ተገልገልቲ ምኽሪ እትረኽበሎም ሰዓታት ለውጢ ተጌሩ ኣሎ።

Legene vil sjekke prøvene, fornye resepter og skrive notat innen en uke etter tidspunktet for timen. Dersom legen har anledning, vil vedkommende ringe den dagen timen opprinnelig var satt opp, ofte også på avtalt klokkeslett.

Dersom legen må prioritere andre oppgaver, vil det i stedet sendes ut et notat til pasienten, og notatet vil også være tilgjengelig på helsenorge.no.

Viktig at blodprøvene tas

Overlege Bente Bergersen ved poliklinikken understreker at det er viktig at alle får tatt blodprøven de har fått time til. Det er kun konsultasjonen som vil foregå via telefon eller digitalt via helsenorge.no,

Denne endringen vil i første omgang være praksis for konsultasjoner som skulle funnet sted i tidsrommet 17. desember til 7. januar. Det sendes ut brev til alle pasienter som blir berørt av endringen.

Les også

schedule08.03.2024

→ Kvinners helse og rettigheter i fokus  

På den internasjonale kvinnedagen 8. mars, rettes fokuset mot de ulike utfordringene kvinner står overfor, både nasjonalt og globalt. I likhet med UNAIDS vil HivNorge understreke behovet for å beskytte kvinners rettigheter for å sikre og ivareta helse, spesielt for jenter og kvinner som lever i fattigdom og i krigs- og konfliktområder. 

schedule07.03.2024

→ Informasjon til årsmøtets deltagere 

Vi har innkalt til ordinært årsmøte 21. mars 2024, kl. 18.30. Møtet holdes i HivNorges lokaler i Rosenkrantz' gate 4 i Oslo, men det vil også legges til rette for digital deltagelse. For å kunne delta på årsmøtet må du være medlem og ha betalt kontingent for 2023.