Artistgalla

I år er det 20 år siden hivpositive i Norge stiftet interesseorganisasjonen PLUSS. Dette markeres torsdag 21. august da en rekke artister stiller opp i artistgallaen "Sprell levende". Skaff deg billetter allerede nå.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter:

labelEmner:

Det er også 20 år siden Høyesterett i den såkalte Henkisaken fastslo at hivstatus ikke var saklig grunn for oppsigelse. Det er 25 år siden det første aidstilfellet ble diagnostisert her i landet og det er altså 20 år siden PLUSS ble startet. Arbeidet til PLUSS videreføres i dag av HivNorge etter at PLUSS ble slått sammen med Landsforeningen mot Aids i 1999.

Christiania Teater

Bøygardsøstrene

Oslo fagottkor

Nikolay Lange-Nielsen er skuespiller, manusforfatter og regissør. Utdannet ved Statens Teaterhøgskole og cand.mag fra UiO. (bl.a. litteratur vitenskap) Har vært knyttet til Nationaltheatret i flere år, og spilt bl.a. på Rogaland Teater, Riksteatret og Oslo Nye. Spilte den mannlige hovedrollen i filmen «En Håndfull Tid» (1989), og har spilt i en rekke radio og TV -produksjoner, bl.a. som Ragnar i Hotell Cæsar. 

Fredrik Steen

Pitsj

Heine Totland

billettservice

Les også

schedule13.05.2024

→ Per Miljeteig tildeles Kongens fortjenstmedalje  

Mandag 13. mai ble aktivist og tidligere styreleder i HivNorge, Per Miljeteig tildelt Kongens fortjenestmedalje. Statsforvalter Valgerd Svarstad Haugland var til stede på seremonien på Håndverkeren i Oslo for å overrekke medaljen.

schedule08.05.2024

→ HivNorge søker ny rådgiver

Vi søker nå etter en rådgiver i 100% stilling til å bli en del av laget. I dag er vi 7 personer som jobber både selvstendig og i team, vi har en flat struktur der alle ansatte rapporterer direkte til generalsekretær. Vi lover spennende utfordringer og muligheten til å gjøre en forskjell.