Å leve med hiv i Bergen

Fredag 1. oktober arrangerer Kirkens Bymisjon seminaret ”Å leve med hiv”. De ønsker å sette fokus på hva det vil si å leve med hiv i Norge i 2010. Seminaret er åpent for alle.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter: Av Bente Bendiksen

labelEmner:

Arne Grønningsæter

Blant foredragsholderne finner vi blant andre samfunnsforsker Arne B. Grønningsæter og professor i psykologi Gro Therese Lie. Seminaret vil gi informasjon om hva det vil si å leve med hiv utover det medisinske. Seminaret retter seg mot alle med interesse for hiv, men særlig ønsker Kirkens Bymisjon ansatte og andre i helsetjeneste og asylmottakssystemet på Vestlandet velkomne.

”Å leve med hiv” vil finne sted på Gimle i Kong Oscars gate i Bergen.

seminaret

Les også

schedule13.05.2024

→ Per Miljeteig tildeles Kongens fortjenstmedalje  

Mandag 13. mai ble aktivist og tidligere styreleder i HivNorge, Per Miljeteig tildelt Kongens fortjenestmedalje. Statsforvalter Valgerd Svarstad Haugland var til stede på seremonien på Håndverkeren i Oslo for å overrekke medaljen.

schedule08.05.2024

→ HivNorge søker ny rådgiver

Vi søker nå etter en rådgiver i 100% stilling til å bli en del av laget. I dag er vi 7 personer som jobber både selvstendig og i team, vi har en flat struktur der alle ansatte rapporterer direkte til generalsekretær. Vi lover spennende utfordringer og muligheten til å gjøre en forskjell.