Bli kjent med HivNorges juridiske tilbud

HivNorge har et utvidet rettshjelpstilbud for mennesker som lever med hiv. Juridisk rådgiver i HivNorge, Birgitta Onarheim, vil gi en presentasjon av dette tilbudet på temakvelden torsdag 11. november kl. 18.

scheduleOppdatert: 09.11.2021

createForfatter: Bente Bendiksern

labelEmner:

Lenke til påmelding finner du her.

I tillegg til Halvor Frihagen, kan Birgitta Onarheim hjelpe med spørsmål som har direkte med hiv å gjøre, som diskriminering, taushetsplikt og pasientskade, men også andre spørsmål, som innen husleierett, arbeidsrett, migrasjonsrett, boligrett og familierett er aktuelt.

Temamøtet vil foregå digitalt, og det vil bli anledning til å stille spørsmål etter Onarheims presentasjon. Selve presentasjon vil tas opp og bli publisert på HivNorges websider og YouTube-kanal i etterkant av møtet. Opptaket stopper når spørsmålsrunden begynner.

Du kan delta digitalt eller ved å møte i HivNorges lokaler. Alle som deltar digitalt, vil få tilsendt en lenke og en beskrivelse av hvordan man deltar digitalt.

Gi beskjed når du melder deg på hvis du ønsker å være til stede i våre lokaler.

Ta kontakt på e-post eller telefon 21314580 om du har noen spørsmål.

Meld deg på her!

Velkommen til temakveld torsdag 11. november kl. 18.

Les også

schedule24.03.2024

→ Ja, vi kan stoppe tuberkulose!

Verdens tuberkulosedag markeres 24. mars hvert år. Vi vil bruke denne dagen til å oppfordre norske politikere til å ta tuberkulose på alvor. Tuberkulose tar liv, den kan ramme alle, og den koster verden milliarder av kroner i helsekostnader og produktivitetstap. Samtidig vet vi hva som skal til for å stoppe den. Det er rett og slett en vinn-vinn-investering.

schedule22.03.2024

→ God påske

HivNorges kontor holder stengt hele påskeuken. Vi er tilbake tirsdag 2. april.